| DINER | Vegan pasta met gegrilde pompoen

| 4 personen |  40 min |
Fotografie: Annemiek Kookt

  • bakplaat,
  • bakpapier
  • koekenpan
  • kookpan
  • scherp mes
  • snijplank en een houten lepel
  • 1 flespompoen, ongeveer 800 gram
  • 3 theelepels Ras el Hanout kruiden
  • 15 gram pijnboompitten
  • 15 gram zonnebloempitten
  • 10 tot 15 gram pompoenpitten uit de flespompoen
  • 350 gram volkoren pasta
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram gemengde bonen kiemen
  • 1 rode peper
  • 250 cherrytomaatjes
  • 150 gram postelein
  • 15 gram verse koriander
  • 4 flinke eetlepels olijfolie

Fotografie: Annemiek Kookt
Geen opmerkingen:
Een reactie posten