| WEBSITES | Handige websites voor NAH


Hier onder vind je alle websites omtrent niet aangeboren hersenletsel.
Zo vind je in een oogopslag alle websites die interessant zijn voor alles wat je zoekt over hersenletsel,
behandelingen, hulp en instanties.


  Hersenstichting: https://www.hersenstichting.nl
De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. Wij willen actief bijdragen aan gezonde hersenen in Nederland. Daarom initiëren we nieuwe kennisontwikkeling vanuit maatschappelijke relevantie en vertalen we bestaande kennis naar praktische toepassingen. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. 


  Hersenz: http://www.hersenz.nl/
Hersenz is een samenwerkingsverband van twaalf zorgorganisaties. Hersenz biedt behandelingen waarin mensen met hersenletsel en hun naasten leren leven met de gevolgen van dit hersenletsel. Het resultaat is dat ze zelfstandiger gaan functioneren en dat de zorglast voor mantelzorgers afneemt.


  Verder met Hersenletsel: https://www.verdermethersenletsel.nl/
Verder met hersenletsel is een online platform van InteraktContour. Op dit platform vind je alles over leven, wonen en werken met hersenletsel. InteractContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Of het nou gaat om behandeling, dagbesteding, individuele begeleiding of 24-uurs zorg.
1 opmerking: