| LEESTIPS | Interessante blogs


Hier vind je een aantal interessante blogs die door NAH-ers zijn opgericht.
Vooral persoonlijke blogs, maar ook hier en daar wat tips!

 
        
  ikhebeenhersenschudding
Jeanne Roeland heeft al 4 keer een hersenschudding en een whiplash opgelopen met sporten. Jeanne is het hele land door geweest voor hulp en onderzoek. De website heeft ze opgezet om een brug te slaan tussen wat de (huis)arts zegt en hoe je in de praktijk met de hersenschudding/klachten omgaat. Het is een verzameling van alles wat Jeanne nu weet en tot nu toe heeft geleerd.

Arnie Craninckx is in 2010 getroffen door hersenletsel. De meeste problemen waren de onzichtbare beperkingen, waartegen zij in het dagelijks leven aanloopt. Ongrijpbaar, en aan de buitenkant niet te zien. Arnie neemt je mee in haar dagelijks leven met NAH, beschrijft dagelijkse problemen, simpele gebeurtenissen en over ook over kleine overwinningen die groots aanvoelen. 

  Happy, hip en hersenletsel
Suzanne van der Ende heeft Niet Aangeboren Hersenletsel. Hoe dat is, wat ze voelt, wat ‘hersenletsel’ betekend probeert ze op haar blog uit te leggen. Omdat niemand het ziet, maar het er wel is. Omdat ze zich bezwaard voelt om maar te blijven zaniken. En omdat ze zichzelf beter hoopt te leren begrijpen. Naast dat ze schrijft, maakt ze ook onwijs herkenbare en leuke klieders (tekeningen) over nah.

  NAHvigeren
Willemien heeft haar website vernoemd naar de titel van het gedicht dat ze heeft geschreven tijdens haar revalidatie. Op de site vind je o.a. haar verhaal over hersenletsel en de gevolgen hier van.
   
Jeannette, is 39 jaar oud. Haar passie is schrijven. Schrijven helpt haar om haar verhaal kwijt te raken, zonder dat het een chaos in haar hoofd word.
Haar vrienden noemen haar Sjanie, dus vandaar “Sjanie’s Weblog.
Met haar weblog wil ze mensen positief inspireren, stimuleren, motiveren en soms als jij het nodig hebt: adviseren.


Geen opmerkingen:
Een reactie posten