OVER LIS LEEFT

Ze noemen me Lis, ondertussen ben ik Lis met NAH


© Lis leeft


  Wie ben ik
Ze noemen me Lis, 23 jaar en afgestudeerd grafisch vormgever. Een passie voor creativiteit, grafisch ontwerpen, fotografie (zie mijn portfolio), schrijven en dichten. Eigenlijk nog veel meer, want ik ben een ik vind alles leuk'er! Om creatief bezig te zijn zit in mijn hart, en daarom ben ik ook zó blij dat ik deze website ben gestart. Aangezien ik door mijn hersenletsel niet meer mijn droom kan volgen, heb ik een andere manier gevonden waardoor ik toch nog een beetje mijn passie kan uit oefenen. En wat is er beter dan om dit te doen over een onderwerp wat het dichtst bij mijn hart ligt, niet aangeboren hersenletsel. 

Want ja, ondertussen ben ik al bijna 6 jaar Lis met NAH. 
"Een ongeluk zit in een klein hoekje" was bij mij wel heel letterlijk genomen. 
Door een scooter ongeluk heb ik een hersenkneuzing opgelopen en leef ik nu verder met de gevolgen: Niet Aangeboren Hersenletsel. Wat in eerste instantie maar een kleine klap leek te zijn, moet ik nu mijn hele leven verder mee dealen. 

Na bijna 6 jaar kan ik zeggen dat ik mijn leven weer een beetje op de rit begin te krijgen. Met hier en daar wat begeleiding, therapie en steun. Want niets is lastiger dan om te leren gaan met een niet gekozen persoonlijke verandering. Je krijgt plotseling een nieuw leven, moet je eigen nieuwe persoonlijkheid weer leren kennen, en moet ondertussen je hoofd boven water zien te houden in het dagelijks leven. Het is pittig, ongelofelijk pittig, maar het had allemaal veel erger kunnen aflopen. 

Misschien vind je dit heel herkenbaar, maar in het begin was mijn hersenletsel nogal een taboe. We wisten er niet veel van af, en moesten alles opnieuw ontdekken. Ik miste hier vooral lotgenoten, hier en daar een tip, en wat ervaringsverhalen zodat ik toch een beetje het gevoel had dat ik niet alleen was. Want niemand in mijn omgeving had op zo'n jonge leeftijd hersenletsel. Hier moest iets aan gebeuren dacht ik.. En zo ontstond Lis leeft. De meeste afbeeldingen op de site zijn zelf gemaakt. Ik ben gek op de natuur, hou van rust, en alles wat mij gelukkig maakt, zal je dan ook terug vinden in de afbeeldingen op de site!


  Over Lis leeft
Lis leeft is een online platform voor mensen die herkenning zoeken, 
ervaringsverhalen willen delen en verhalen van lotgenoten willen lezen.
In één oogopslag vind je hier tips/trics, uitleg, ervaringen en lotgenoten.
En hoop jullie, mede nah-ers hier te kunnen inspireren en motiveren.
Want een leven met NAH is zeker niet makkelijk. 


Maar je leeft! Dus geniet, van iedere dag.
Want elke dag, kan zomaar de laatste zijn.  Contact / Vragen
Wil je in contact komen voor een samenwerking, heb je een vraag, 
of wil je zomaar even gezellig kletsen? 
stuur dan een mailtje naar: lisleeft@outlook.com
1 opmerking:
  1. Hallo, dit is een zeer belangrijke boodschap die ik moet doorgeven aan iemand die door huwelijkse problemen heengaat, dat alle hoop niet verloren gaat, wat het probleem ook is, hier is wat je moet weten om je huwelijksprobleem te redden, ik werd ooit geconfronteerd met uitdagingen in mijn relatie tot ik een artikel tegenkwam dat sprak over de man die ik wil introduceren om je dit artikel nu te lezen. Dr. Ekpen van Ekpen Temple is de man die ik je wil aanbevelen met een huwelijksprobleem, dat hij je kan helpen met zijn krachtige spreuk om het probleem op te lossen dat je in je echtelijke leven tegenkomt. Neem vandaag nog contact met hem op via: ekpentemple@gmail.com of whatsapp hem op +2347050270218 u zult er blij om zijn.

    BeantwoordenVerwijderen